Színvonalas weboldalt, elérhető áron, belátható időn belül

Weboldal készítés

 
Vállaljuk weboldalak teljes kivitelezését az egyszerű bemutatkozó weblapoktól, a webáruházakon át a teljesen egyedi rendszerekig. A teljes kivitelezésen túl segítséget nyújtunk a weboldal elhelyezésében.

Weboldal átalakítás és karbantartás

 
Amennyiben már van weboldala, s szeretne módosítani azon, a jelenlegi elemek bizonyos részének megtartásával, egyedi megoldást nyújtunk önnek. Legyen szó új arculat tervezéséről, vagy a komplett weblap motorjának cseréjéről.

Vállaljuk továbbá weboldalak karbantartását, aktualizációját, költöztetését, illetve egyéb problémák megoldását.

Kereső optimalizálás

 
Akár non-profit, akár üzleti jellegű internetes oldalt készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. Üzleti honlap esetében persze az ismertség vagy értékesítés ebből fakadó növelése is fontos szempont. A statisztikák szerint - és ha belegondolunk, tulajdonképpen saját tapasztalataink alapján is - a legtöbb weblapot a kereső­oldalakon keresztül találják meg (mint amilyen a Google, AltaVista, Yahoo és társaik). Nyilvánvaló tehát, hogy ezekben ajánlatos minél jobban szerepelnünk. Ráadásul ez a jelenlét a legolcsóbb és egyik leghatékonyabb fajtája oldalaink népszerűsítésének.

Segítünk önnek elérni, hogy weboldala jobb helyezést érjen el a kereső oldalak találati listájában...

Árainkról

 
Mivel nincs két egyforma weboldal, karbantartás, ezért áraink egyedileg alakulnak. Azonban biztosra vesszük, hogy kedvező ajánlatot tudunk tenni.
Magunkról | Szolgáltatásaink | Referenciák | Kapcsolat
Copyright © Eval webstúdió, 2008